Faqja e autorit

Carl Grimberg


Carl Gustaf Grimberg (22 shtator 1875 në Gothenburg, Suedi - 11 qershor 1941 në Gjursholm) ishte një historian suedez.
Prindërit e tij ishin Joel Grimberg dhe Charlotta (Ande Anderson). Në vitin 1919 u martua me Eva Carlsdotter Sparre (1895-1982).
Puna më e famshme e Grimbergut është historia e Suedisë. Në 1926 Grimberg filloi të botojë historinë e tij të botës, por ai nuk e përfundoi atë para vdekjes së tij.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania