Buy this product
1050 Lekë

në limb ...jetë pezull ( Published by: Albas in 2021 )

Translator:  Mimoza Hysa

Manuela ka flokë tw prerë shkurt dhe buzëqeshje fëmije, trup atleteje dhe mban paterica. Në Afganistan ka drejtuar një togë me tridhjetë burra dhe tani është kthyer në shtëpi. Jeton, por nuk është e aftë ta përballojë jetën. Pas atentatit nga i cili ka shpëtuar gjallë, i kanë dhënë një detyrë: duhet të kujtojë luftën, shkretëtirën, ushtarët e saj, pluhurin, gjakun. Por rindërtimi i së shkuarës nuk mjafton për të rilindur... Një histori dashurie dhe humbjeje, vdekjeje dhe qëndrese, që ngre pikëpyetje mbi zgjedhjet dhe përgjegjësitë tona. Melania G. Mazzucco ka lindur në Romë. Është autore e romaneve të përkthyera në rreth 25 gjuhë të botës. Më 1996 botoi romanin e saj të parë Puthja e Meduzës, e ndjekur nga vepra të tjera, si: Vita, Një ditë perfekte, Pritja e gjallë e engjëllit, Arkitektja. Është fituese e disa çmimeve të rëndësishme, si: Strega (2003), Comisso, Viareggio-Tobino etj.

Price: 1050 Lekë
Buy this product
1050 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 332 46 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 420
  • Book dimensions: 146 x 208 x 35 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania