Buy this product
800 Lekë

antitezë ( Published by: Ombra GVG in 2019 )


Pak fjalë për autorin GJERGJIMIHALLARI ka lindur në 4 dhjetor 1964 në Korçë. Ka mbaruar studimet e larta në Fakultetin Ekonomik, në Universitetin e Tiranës, në vitin 1987. Mbas mbarirnit të studimeve u emërua me punë në qytetin e Korçës, ku vazhdon të punojë dhe jetojë edhe sot. Libra të botuar nga Gjergji Mihallari: 1.Sekret dashurie, poezi, 1993, 2.Vrasje dashurish, roman, 2000 3. Enigma dhe ëndrra, poezi, 2001 4. Hijet në parajsë, poezi, 2002 5. Unë;ti...dhe ferri... poezi, 2003 6. Dashuria e pare dhe nje tjeter pas... roman, 2005 7. Mos rresht kurrë së ëndërruari, roman, 2016 8. Përtej mjegullës, roman, 2017 9. Djaloshi që vinte nga përtej detit, roman, 2019.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 06 253 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 242
  • Book dimensions: 142 x 228 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania