Buy this product
500 Lekë

Ëndrra e një nate vere ( Published by: Onufri in 2007 )

Author:  Uilliam Shekspir
Translator:  Vedat Kokona

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-42-39-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 136
  • Book dimensions: 140 x 205 x 10 mm

More About the Author

Uilliam Shekspir -

William Shakespeare (shqiptimi: Uiljëm Shejkspjë, në letërsinë shqipe i njohur si Uiliam Shekspir) ishte një dramaturg anglez që lindi më 23 prill 1564 në Stratford mbi Avon dhe vdiq më 23 prill 1616 në po të njëjtin qytet. Uilliam Shekspir e ngriti artin poetik në majat më të larta. Kur flitet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania