Buy this product
600 Lekë

Ëndërr ( Published by: Botime Pegi in 2015 )

Author:  Arthur Schnitzler
Translator:  Afrim Koçi

Novela “Ëndërr” ka frymëzuar regjisorin e njohur Stenley Kubrick për të realizuar filmin e bujshëm "Eyes wide shut" me aktorët Nicole Kidman dhe Tom Cruise. Një eksplorim surreal i përmasave më intime të martesës. Kurioziteti i sinqertë i Fridolinit për seksualitetin e bashkëshortes nuk i kundërvihet dot xhelozisë dhe narcizizmit të tij të plagosur.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 978-9928-175-64-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 136
  • Book dimensions: 130 x 195 x 12 mm

More About the Author

Arthur Schnitzler -

All rights reserved. © 2015 Library Albania