Buy this product
1200 Lekë

Zoti që asnjëherë nuk ka ekzistuar ( Published by: Fan Noli in 2015 )

Author:  OSHO
Translator:  Nikolla Sudar

Trinia kristiane është një mashtrim. Zoti, Shpirti i shenjtë dhe i vetmi bir i Zotit, Jezu Krishti… janë mashtrime. Jezu Krishti në nëntëdhjetë e nëntë për qind është gënjeshtër dhe vetëm një përqind është realitet. Duke qënë njeri, ai është I vetmi nga trinia që paraqet një përqind realitet. Dhe të gjitha mrekullitë e kryera prej tij janë trillime. Ecja mbi ujë është një përrallë; ngjallja e të vdekurve është absurditet’lindja nga një virgjëreshë është mashtrim. Ai nuk ka vdekur në kryq, prandaj për kryqëzimin e tij as që bëhet fjalë. Ai thjesht është arratisur nga një shpellë dhe denimi I tij ishte një marrëveshje midis mëkëmbësit të Judesë, Pont Pilatit, dhe pasuesve të jezusit. Pont Pilati ka qënë kundër kryqëzimit te Jezusit dhe e vuajti atë dënim. Por ai nuk mundi të bënte asgje

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-203-01-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 188
  • Book dimensions: 145 x 205 x 14 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania