Buy this product
1200 Lekë

Zjarr dhe tërbim ( Published by: Bota Shqiptare in 2018 )

Translator:  Nikolla LangoreAlfred Cako

Viti i parë i presidencës Tramp ishte i nxehtë dhe i stuhishëm për Shtetet e Bashkuara dhe për gjithë botën. Për të treguar pasojat, gazetari Michael Ëolff, i cili gjatë fushatës zgjedhore kishte frekuentuar selinë qendrore të Trampit depërton tani në Shtëpinë e Bardhë “si një mizë në mur”. Ëolff vëzhgon nga një perspektivë e veçantë kaosin e Zyrës Ovale dhe nxjerr nga duart një libër shpërthyes, të pasur me prapaskena të pa dëgjuara.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-00-280-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 504
  • Book dimensions: 140 x 200 x 40 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania