Buy this product
700 Lekë

Zhurma e kohës ( Published by: West Print in 2019 )

Author:  Julian Barnes

Në maj 1937. një burrë në fillim të të tridhjetave, pret para ashensorit në një pallat në Leningrad. Ai pret përgjatë të gjithë natës, që ta marrin për ta dërguar te Shtëpia e Madhe. Çdo i famshëm që ai ka njohur në dekadën e mëparshme nuk mund ta ndihmojë tani. Dhe pak nga ata që kanë hyrë në Shtëpinë e Madhe kanë dale sërish prej saj. "Një meditim i thellë mbi Pushtetin dhe marrëdhënien e artit me Pushtetin... Është një kryevepër me të kuptuar simpatizues... Nuk mendoj se Barnes ka shkruar ndonjë libër më elegant, më 'të vërtetë apo më të thellë.''

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: West Print (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-445-62-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 196
  • Book dimensions: 111 x 176 x 16 mm

More About the Author

Julian Barnes -

All rights reserved. © 2015 Library Albania