Buy this product
400 Lekë

Zemra fluturake (Krijime për fëmijë) ( Published by: Albas in 2019 )

Author:  Naim Frashëri

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 311 02 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 72
  • Book dimensions: 130 x 180 x 4 mm

More About the Author

Naim Frashëri -

Naim Frashëri lindi më 25 maj 1846 në Frashër të Përmetit dhe vdiq më 20 tetor 1900 në lagjen Erenqoj të Stambollit, ku edhe u varros. Rridhte nga dega e Dakollarëve ose e Dulellarëve e Familjes Frashëri. Eshtrat e tij janë sjellë në Shqipëri në vitin 1937. Ishte poeti më i madh i rilindjes ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania