Buy this product
1200 Lekë

Zemra e errësirës ( Published by: Pika pa sipërfaqe in 2022 )

Author:  Joseph Conrad
Translator:  Pavli Qesku

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Pika pa sipërfaqe (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928373014
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 430
  • Book dimensions: 135 x 205 x 35 mm

More About the Author

Joseph Conrad -

Joseph Conrad (1857-1924) një prej shkrimtarëve më të mëdhenj botërorw të shekullit të XX-të, e padyshim, një ndër romancierët më të mëdhenj të gjuhës angleze. Ajo që e bën krejt të veçantë rastin e tij është fakti që ky mjeshtër i prozës dhe i gjuhës angleze, deri sa mbushi 20 vjeç ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania