Buy this product
800 Lekë

Zbuluesit e vegjël: Në fermë ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Stavri Pone

Thirrje të gjithë zbuluesve të vegjël! Ejani të hipim në një traktor e të bredhim nëpër fermë për të parë kafshët, bimët e arave dhe makineritë e ndryshme. Hapni dritaret për t’u njohur me të fshehtat e stinëve dhe me punët e fermerit. Ky libër është një udhëzues i dobishëm për jetën në fermë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 36 6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 16
  • Book dimensions: 208 x 228 x 17 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania