Buy this product
800 Lekë

Zbuluesit e vegjël: Kur të rritem ( Published by: Aeditions in 2020 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Stavri Pone

I ftojmë të gjithë zbuluesit e vegjël që të mësojmë për gjërat e shumta që mund të bëjnë kur të rriten. Hapini kapakët për t’u njohur me njerëzit që punojnë së bashku për të parë profesionet e ndryshme në një spital dhe për të kuptuar se si të punoni me kafshët. Sa shumë gjëra për të zbuluar!

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 287 37 3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 16
  • Book dimensions: 208 x 227 x 17 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania