Faqja e autorit

Zaza Burchuladze


Zaza Burchuladze është një nga romancierët, dramaturgët dhe artistët më të rëndësishëm sot në Gjeorgji. Ka lindur në Tbilisi në vitin 1973. Deri në vitin 2001 ai botonte me pseudonimin Gregor Zamza. Në vitin 2011 është vlerësuar me çmimin "lliaUni".

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania