Buy this product
300 Lekë

Zana e humbur ( Published by: Aeditions in 2011 )

Author:  Virgjil Muçi

Zana Gazmore kishte humbur rrugën dhe na kish mbetur fillikat. A do ta ndihmojnë miqtë e saj të pyllit të gjejë udhën e kthimit për në shtëpi? Ky libër për fëmijë është pjesë e serisë së përrallëzave me dritare siç janë:Miq të vërtetë, Zana e humbur, Thesari i piratit të vogël, Përrallëza e fermës dhe Përrallëza e detit.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-41-05-4
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 12
  • Book dimensions: 165 x 167 x 10 mm

More About the Author

Virgjil Muçi -

Virgjil Muçi u lind në Tiranë më 18 gusht 1956. Veprimtaria e tij letrare e artistike është tejet e gjerë dhe e larmishme. Autor i mëse 10 librave që rrokin një krijimtari që zë fill me prozën e shkurtër e të gjatë, për të vijuar më pas me poezinë, kinematografinë dhe, së fundi, edhe në lëmin e ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania