Buy this product
1000 Lekë

Zakonet e Suksesit ( Published by: Minerva in 2019 )

Author:  Napoleon Hill
Translator:  Fari Laçka

Ne këtë vepër fuqidhënëse dhe të pabotuar kurrë më parë, autori legjendar për zhvillimin personal, Napoleon Hill, ndan parimet e tij të suksesit, një seri zakonesh dhe mendësish të cilat ju japin themelet për një sukses që ju ndryshon jetën.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-265-14-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 140 x 210 x 20 mm

More About the Author

Napoleon Hill -

All rights reserved. © 2015 Library Albania