Buy this product
1200 Lekë

Zahok: Titani ( Published by: Ombra GVG in 2019 )

Translator:  Artan Meçi

"Zahok" është ndër romanet e rralla sot, që përmban gjithçka në përmasat e duhura: një histori të pasur, një strukturë me shumë ngjyra, zëra origjinalë të personazheve, një gjuhë që të emocionon, një përzierje me finesë të së kaluarës me trillimin. Madje ai tingëllon edhe si një aluzion i eposit iranian nga i cili merr edhe titullin disi misterioz. Romani rrëfen një histori njerëzore të dhunshme, ku "forca e pushtetit të detyron që të heqësh dorë nga idealet, që të sakrifikosh jetën për ata që janë rretheqark teje... rrëfen një histori që mund të ndodhë në çdo vend dhe në çdo kohë, atje ku ligji nuk egziston. — Gorki media

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 06 251 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 530
  • Book dimensions: 155 x 227 x 40 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania