Buy this product
800 Lekë

Zahiri ( Published by: Toena in 2005 )

Author:  Paulo Coelho
Translator:  Durim Taçe

Një ditë, një shkrimtar i famshëm zbulon se gruaja, korrespondente lufte, e ka braktisur pa lënë gjurmë dhe pa i dhënë asnjë shpjegim. Pavarësisht suksesit që vazhdon të gëzojë dhe një dashurie të re, që bëhet pjesë e të përditshmes së tij, mendimi i mungesës së gruas vazhdon ta mundojë dhe i pushton mendjen derisa e hedh në një përhumbje totale.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-1-049-6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 440
  • Book dimensions: 129 x 201 x 34 mm

More About the Author

Paulo Coelho -

Paulo Coelho u lind në Rio de Zhanero në vitin 1947. Është konsideruar një nga autorët jug – amerikanë më të rëndësishëm të dhjetëvjeçarëve të fundit. Veprat e tij, të botuara në mbi 120 vende të botës dhe të përkthyera në më se 47 gjuhë të ndryshme, janë shitur në më shumë se 27 ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania