Faqja e autorit

Yuval Noah Harari


Yuval Noah Harari eshte nje autore me origjne Izrealite. Ai eshte historian dhe profesor ne Departamentin e Historise ne Universaitetin Hebre te Jeruzalemit. Harari eshte autori i bestsellerit Sapiens: Nje histori e shkurter e njerzimit, Homo Deus: Nje histori e shkurter e se ardhmes , dhe 21 Leksione per shekullin e 21-te.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania