Faqja e autorit

Ylli Polovina


Ylli Polovina është autor i shumë librave. Botimet e tij më të fundit janë: "Amerika,
Mehmet Shehu dhe Ramiz Alia (2011), "Gion Muzaka i Beratit përballë Skënderbeut" (2012), "Pasardhësit e Skënderbeut si u mbajtën fshehur" (2013), "Zog, pse ike" (2014), "Shqiptarët, diamantët e pagdhendur" (2014), "Krisma në parlament" (2016), "Populli ndryshe" (2017), "Historia e Shqipërisë kalon edhe nga Butka" (2018).
Në gjuhën greke ka botuar "Nano dhe Berisha" (1997) dhe në italisht "Homo Balcanicus" (2001), "RAI & ALBANIA" (2002) dhe "Intrigo sull' Adriatico" (2014).

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania