Buy this product
800 Lekë

Ylli ( Published by: Konica in 2002 )

Author:  Danielle Steel

Kur i vdes i ati, Kristalina mbetet vetëm dhe e pambrojtur. Ngjarjet shkatërruese tronditën luginën dikur paqësore. Mbetur veç me ëndrrat, bukurinë dhe zërin e saj mbreslënës, ajo arratiset që të nisë karrierën e cila do ta shndërrojë në një yll. Por të qenit yll, në vetvete, shoqërohet me rrezik, dhunë dhe përndiqet nga një kujtim që duhet të marrë zgjidhje para se ajo të gjejë lumturi dhe paqe.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Konica (2002)
  • Published in: 2002
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-759-5-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 272
  • Book dimensions: 140 x 205 x 19 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania