Buy this product
700 Lekë

Yjet janë fare pranë ( Published by: OMSCA-1 in 2017 )

Author:  Betim Muço

Libri që po merrni në duar u shkrua në gjysmën e dytë të vitit 2014 dhe deri në 14 Janar 2015. Betim Muço kishte kohë që përtypte lëndën e pare të narracionit në mendjen e tij. Ishte një përsiatje e gjatë që fillonte nga historitë e mbledhura me dashuri nga burimi i pashtershëm i gjyshes së tij dhe rrënjët në Përmetin e largët, ëndrrat e tij për astronominë dhe yjet e deri te vëzhgimet e udhëtimet e pafundme profesionale që ai kishte pasur gjatë dhjetë viteve të para të tranzicionit shqiptar nëpër Europë e më tej.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-89-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 138 x 205 x 17 mm

More About the Author

Betim Muço -

All rights reserved. © 2015 Library Albania