Faqja e autorit

Xhorxh Anastasia


Xhorxh Anastasia
ka punuar pwr mw shumë
se tridhjetë vjet si reporter
investigativ në gazetën
"Philadelphia Inquirer". Ai
është nip emigrantësh sicilianw
që u vendosën në jug të
Filadelfias. Është autor i gjashtë
librave që përshkruajnë ngjarje
të vërteta. Veprat e tij më të
spikatura janë: "Gjak dhe nder:
brenda organizatës kriminale të
Skarfos, familjes më të dhunshme
mafioze (Xhim Breslini e quajti
"libri më i mirë për mafien që
është shkruar ndonjëherë);
"Gangsteri i fundit"; dhe "Era e
verës: Tomas Kapano dhe vrasja
e En Meri Fejhit". Xhorxh
Anastasia jeton në Nju Xhersi.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania