Per shkak te situates se Covid-19, porosite jashte Shqiperise jane bllokuar deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to Covid-19 situation, orders for out of Albania have been blocked until a further notice.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Xhevat Lloshi


Xhevat Lloshi ka lindur në Fier më 28 janar 1938. Është bashkëpunëtor i vjetër shkencor që ka bërë përpunimin e redaktimin e pjesëve përkatëse të Fjalorit të gjuhës së sotme shqipe të botuar në Tiranë më 1980.
Botime
Stilistika dhe pragmatika : tekst mësimor - 1999
Gjuha dhe jeta : (stilistikë gjuhësore) : për vitin e parë të shkollës së mesme të arsimit të profilizuar (Ribot) - 2000
Shqipja qysh u është dukur? - 2016

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania