Per shkak te situates se Covid-19, porosite jashte Shqiperise jane bllokuar deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to Covid-19 situation, orders for out of Albania have been blocked until a further notice.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Xhek London


Ka qenë një shkrimtar, gazetar dhe aventurier amerikan. Përvojat e hershme të Londonit si detar, peshkatar dhe punëtor, e frymëzuan më vonë për shkrimet e tij. Por vetëm pasi u kthye nga kërkimi i arit në Klondajk, Londoni vendosi të përqendrohej te veprimtaria sociale dhe gazetaria. Shumë shpejt, u bë gazetar i njohur, shkrimtar i dalluar pjesësh komerciale dhe shkroi mbi njëzet romane si dhe plot tregime e poezi. Mes veprave më të njohura të tij janë “Kushtrimi i të parëve”, “Dhëmbi i bardhë”, “Ujku i detit” si dhe disa përmbledhje me tregime.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 620 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 350 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania