Buy this product
1000 Lekë

Wilhelm Wied Princi Gjerman i Shqipërisë ( Published by: Emal in 2015 )


Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Emal (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-04-243-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 143 x 207 x 13 mm

More About the Author

Elena Kocaqi Levanti -

Prof.Ass.Dr. Elena Kocaqi Ka kryer studimet ne Universitetin e Tiranes, me kohe te plote, ne tre fakultete, me rezultate te shkelqyera ne deget: Histori, Juridik dhe Shkenca Politike. Ka kryer Studimet Master dhe me pas ka mbrojtur Doktoraturen prane Qendres se Studimeve Albanologjike ne Tirane me titull: "Politikat ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania