Faqja e autorit

Wilbur Smith


Wilbur Smith Addison (lindur më 9 January 1933) është një romancier i Afrikës së Jugut i specializuar rreth përfshirjes ndërkombëtare në Afrikën Jugore përgjatë tre shekujve, shihet nga pikëpamjet e të dy familjeve të zezë dhe të bardhë. Një kontabilist me profesion, ai fitoi një kontratë film me romanin e tij të parë të botuar Kur Lion RSS. Kjo e inkurajoi atë që të bëhet një shkrimtar me kohë të plotë, dhe ai i zhvilluar tri kronika të gjata të përvojës e Afrikës së Jugut të cilën të gjithë u bë më të mira-shitësit. Ai ende pranon këshilla botuesi i tij Charles marr për "të shkruar në lidhje me atë që ju e dini mirë", dhe puna e tij merr në më shumë detaje autentike të gjuetisë dhe të minierave lokale mënyrën e jetës, së bashku me romancë dhe konfliktit që shkon me të. Që nga vitit 2014 e tij të 35 romanet e botuar kishte shitur më shumë se 120 milionë kopje, 24 milion prej tyre në Itali.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania