Buy this product
900 Lekë

Vullkani i artë ( Published by: Uegen in 2009 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Fatmir Dibra

Dy kushërinj kanadezë, Summy Skim dhe Ben Raddle, papritur pretendojnë një trashëgimi në minierat Klondike. Ata përballen me shkatërrime, sëmundje, mot ekstrem etj. Rrugës së kthimit për në Montreal, ata zihen në kurth nga një përmbytje. Ben vuan nga një sëmundje, si dhe ka thyer këmbën, ndaj duhet të shkojë në spital,ku i duhet të qëndrojë për disa muaj. Summy dhe shoqëruesi i tij Bill nisen për gjueti dhe nën një pemë gjejnë një njeri të plagosur. Para se të vdiste, burri u tregon për një vullkan të artë. Pas kësaj, burrat nisen në një udhëtim të gjatë në kërkim të vullkanit.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-52-23-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 364
  • Book dimensions: 141 x 200 x 27 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania