Buy this product
400 Lekë

Vullkani Gurgullues ( Published by: in 2018 )


Mbretëreshë Zemërkeqja i bën magji mbret Gazmorit, ndërsa Eli, Samëra dhe Jasmina duhet të gjejnë gjashtë përbërës të rallë për të përgatitur shurupin shërues. Ato nisen për tek vullkani gurgullues që të kërkojnë përbërësin e parë. A do të arijnë ato të gjejnë kosheren e fshehtë të flluskëbletëve dhe të marin hojen magjike që nevojitet për të shpetuar Mbret Gazmorin?

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9951-642-82-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 124
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania