Buy this product
700 Lekë

Vrasja e Sokolit ( Published by: Helga's Secrets in 2018 )


Vrasja e Sokolit ,jeta ,politika dhe vdekja e politikanit .Intervista dhe dëshmi.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Helga's Secrets (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-09-056-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 145 x 204 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania