Buy this product
300 Lekë

Vlerë shpirtërore ( Published by: in 2009 )


Kjo vepër është e rrallë në llojin e vet, për shkak të analizës që i bën At Anton Harapi botës shpirtërore të shqiptarëve dhe domosdoshmërisë për rritjen e nivelit të vetëdijes dhe besimit. Kjo vepër konsiderohet një kontribut në trajtimin mendor të shqiptarit.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-78-33-3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 166
  • Book dimensions: 114 x 168 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania