Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Vladimir Medvedev


Vladimir Medvedev ka lindur në vitin 1944, në Zabaikal të Siberisë, në rajonin e liqenit të Baikalit. Kur ishte ende fëmijë, familja e tij u vendos në Taxhikistan, ku u shkollua dhe kaloi pjesën më të madhe të jetës. Ka punuar në minierë, mësues, korrespondent në gazeta, foto-reporter dhe redaktor letrar. Është autor i shumë eseve dhe novelave të botuara në revista letrare si dhe i një përmbledhjeje me tregime të shkurtra. "Zahok—Tirani" është një nga romanet më të rëndësishme të letërsisë së sotme ruse. Medvedev zbulon anën e panjohur të Pamirit Taxhik, dhe gërsheton me mjeshtëri gjenealogjinë e despotizmit dhe terrorit. Vepra e tij mban lexuesin në ankth për fatin e personazheve.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania