Buy this product
800 Lekë

Vjeshta është shtëpia ime ( Published by: Ombra GVG in 2020 )


‘’I pastër nga pështjellime metaforash të kota, i kthjellët në imazhe e lexim. Librat e përsosur nuk janë botuar kurrë, por këtu do gjeni poezi të cilat lexohen me ëndje e nganjëhere "e zgjidhin përfundimisht dilemën e zgjimit të brymës". —ARBËR AHMETAJ Zvicër “...në poezitë e freskëta të librit të saj poetik autorja i këndon me patos, dashurisë, jetës, bukurisë së natyrës dhe atje ku gjen zhgënjim me forcë dhe dinjitet di të dalë nga kjo gjendje edhe më e fortë, më e bukur e plot dinjitet.” —KRISTAQ TURTULLI Kanada “...gjëja e parë që më bie në sy, është ndryshimi i saj nga njëri libër, tek libri pasardhës... Jam i bindur që ka rritje ose më mirë më bind libri i saj, që këto prurje poetike janë në rritje, sidomos në aspektin cilësor, i cili është treguesi më bindës i mbrothësisë së një poeti.” —ILJAZ BOBAJ Greqi

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Ombra GVG (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 06 279 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 214
  • Book dimensions: 145 x 235 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania