Buy this product
300 Lekë

Vjershat e Kacamicrit ( Published by: Emal in 2010 )

Author:  Kastriot Mahilaj

Kacamicri është i përbotshëm. Shëmbëlltyra e tij prej miushi dhe hi-hi-hi-ja e tij gazmore spikasin në folklorin e pothuajse çdo populli që nga ekuatori e deri në zonat polare. Autori na vjen me një libër me vjersha ku tregohen aventurat e miushit çamarrok dhe gazmor.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Emal (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99956-47-46-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 80
  • Book dimensions: 113 x 190 x 5 mm

More About the Author

Kastriot Mahilaj -

All rights reserved. © 2015 Library Albania