Buy this product
600 Lekë

Vjen njeriu i çuditshëm ( Published by: in 2017 )

Author:  Dritëro Agolli

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99927-34-70-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 248
  • Book dimensions: 140 x 210 x 20 mm

More About the Author

Dritëro Agolli -

Dritëro Agolli lindi në Menkulas të Devollit. Pasi mori mësimet e para në vendlindje, vazhdoi gjìmnazin e Gjirokastrës, një shkollë me mjaft traditë. Studimet e larta për letërsi i mbaroi në Petërburg. Ka punuar shumë kohë gazetar në gazetën e përditshme "Zëri i popullit", dhe për shumë vjet ka ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania