Buy this product
850 Lekë

Vitet e dhimbjes ( Published by: Dudaj in 2007 )

Author:  Danielle Steel

I zgjuar, tërheqës, Berni Faini ishte djali më i çuditshëm i Wolff's-it, dyqani më mahnitës i Nju-Jorkut. Si epror ai shkon me ngritje në detyrë në San Francisko për të hapur një degë në Bregun Perëndimor. Karriera e tij ka kapur majat, ndërsa jeta nuk ka gjetur akoma kuptim.

Price: 850 Lekë
Buy this product
850 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-022-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 352
  • Book dimensions: 128 x 199 x 24 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania