Faqja e autorit

Virginie Grimaldi


Virginie Grimaldi është romanciere franceze e lindur në vitin 1977. Romanin e saj të parë, "Dita e parë e pjesës tjetër të jetës sime", e botoi në vitin 2015. Më pas vazhdoi me "Do ta kuptosh kur të jesh më e rritur" (2016), "Aroma e lumturisë është më e fortë nën shi" (2017), "Është koha për të rindezur yjet" (2018) dhe "Kur kujtimet tona do të vijnë të vallëzojnë" (2019). Të pesë romanet e saj janë bestseller. Në vitin 2019 ajo ishte në vendin e tretë në listën e dhjetë romancierëve që kanë shitur më shumë libra në territorin francez. Romanet e saj tërheqin sot qindra mijëra lexues.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania