Buy this product
1000 Lekë

Violet ( Published by: Uegen in 2012 )

Author:  Kimberly Derting
Translator:  Taulant Hatia

Violet Ambrose, përballet me dy çështje kryesore: Jay Heaton dhe aftësinë e saj sekrete. Ndërsa gjashtëmbëdhjetë-vjeçarja ndihet konfuze në lidhje me ndjenjat e reja për shokun e saj më të mirë që nga fëmijëria, ajo gjithashtu është e shqetësuar nga "fuqia" e saj, me të cilët mund të perceptojë trupat e vdekur, jo të gjithë të vdekurit por ata të cilët janë vrarë. Që kur ishte vajzë e vogël, ajo ndiente gjurmët që të vdekurit linin pas në këtë botë ... dhe shenja që i lidhnin me vrasësit e tyre.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-116-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 316
  • Book dimensions: 140 x 210 x 22 mm

More About the Author

Kimberly Derting -

All rights reserved. © 2015 Library Albania