Faqja e autorit

Viktor E. Frankl


Viktor E. Frankl (26 Mars 1905 - 2 Shtator 1997), neurolog dhe psikiatër austriak, si dhe një i mbijetuar i Holokaustit, është themelues i logoterapisë, e cila konsiderohet "Shkolla e Tretë Vjeneze e Psikoterapisë", pas psikanalizes së Frojdit dhe psikologjisë individuale të Adlerit. Në vend
të pushtetit dhe kënaqësisë, logoterapia bazohet në besimin se përpjekja për të gjetur kuptim në jetë është forca
motivuese kryesore e një individi.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania