Buy this product
5000 Lekë

Veshje Popullore Shqiptare Vëllimi 2 ( Published by: Toena in 2001 )


Vëllimi i dytë Veshje Popullore Shqiptare paraqet veshjet e rretheve :Përmet,Kolonjë,Korçë bërë nga Abaz Dojaka,Skraparë,Gramsh,Pogradec,bërë nga Yllka Selimi dhe Librazhdi nga Mark Tirta.

Price: 5000 Lekë
Buy this product
5000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2001)
  • Published in: 2001
  • ISBN-10: 999271526X
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 202
  • Book dimensions: 250 x 307 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania