Buy this product
800 Lekë

Vera ime pa të dashur ( Published by: Albas in 2019 )


Shkëputur nga libri: "Marr celularin, çelësat e shtëpisë dhe portofolin, i fus të gjitha në çantën time të preferuar të shpinës, vendos syzet e diellit në kokë dhe në fund mbyll derën e verandës. Një shëtitje në qytet është gjëja e duhur për të shijuar një Summerfeeling. Ndoshta do të ulem diku të ha një akuilore ose do të ulem në park poshtë një peme. Do të ëndërroj paksa duke menduar për Fiiipin..."

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 300 33 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 210
  • Book dimensions: 145 x 206 x 18 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania