Buy this product
1500 Lekë

Vepra të zgjedhura 6 ( Published by: Uegen in 2016 )

Author:  Anton P. Çehov
Translator:  Jorgji Doksani

Xhaxha Vanja, Tri motrat, Kopshti i vishnjeve, Pulëbardha, Kënga e mjellmës, Ariu, Propozimi, Tragjik pa dashje, Dasma, Jubileu, Dëmi nga duhani, Ivanovi.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-03-283-6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 414
  • Book dimensions: 145 x 215 x 38 mm

More About the Author

Anton P. Çehov -

Anton Pavlloviç Çehovi ( 29 janar 1860 – 15 korrik 1904)ishte fizikan, dramaturg dhe autor rus i cili konsiderohet ndër shkrimtarët më të mëdhenj i tregimeve të shkurtra. Karriera e tij si dramaturg përfshin katër klasike dhe tregimet e tij të shkurtra më të mirat janë mbajtur në vlerësim të lartë ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania