Buy this product
2000 Lekë

Vepra poetike ( Published by: Onufri in 2017 )

Author:  Martin Camaj

“Ky lirizëm për shumë poetë mërgimtarë të letërsive të vogla, si e jona, vjen vonë, në moshë të shtyme. Ata edhe kur janë të grishun në ndoj festë popullore ose në ndoj darkë mbërrijnë vonë, gjithkund tepër vonë! Arsyeja ashtë se ata tanë jetën me torbë në krah prej vendi në vend, humbën edhe ndijimin e kohës, mosdallimin e të sotmes me të nesermen.” -Martin Camaj, Mynih, maj 1991.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-226-38-9
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 752
  • Book dimensions: 170 x 246 x 44 mm

More About the Author

Martin Camaj -

Martin Camaj (Telumë, 13 korrik 1927 - Mynih, 12 mars 1992) ishte shkrimtar, akademik dhe albanolog shqiptar. Martini lindi në Dushman të Dukagjinit më 13 korrik 1927 në vendin e quajtur Telumë. I biri i Kolë Camës, njëherësh bari e bujk. Tereza, e ama ishte nga Prekali, lindi i treti ndër shtatë ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania