Buy this product
800 Lekë

Vepra e plotë Georg Buchner ( Published by: in 2010 )

Translator:  Ardian Klosi

“Studiova historinë e revolucionit. E ndieja veten të asgjësuar nga fataliteti i neveritshëm i historisë. Shikoj në natyren njerëzore një njëtrajtësi të tmerrshme, shikoj në rrethanat njerezore një dhunë te pashmangshme, e cila u është dhënë të gjithëve dhe asnjërit. Individi është vetëm shkumë përmbi dallgë. Madhështia është thjesht rastësi, sundimi i gjeniut lojë kukullash, një luftë qesharake kundër një ligji të hekurt, më e larta gjë është ta njohësh atë, më e pamundura ta sundosh... Duhet: ja një nga fjalët me të mllkuara me të cilat e pagëzojnë njeriun... Ç'ështe ajo gje brenda nesh qe gënjen, vret, vjedh?" Georg Buehner, nga nje letër e vitit 1833

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99956 840 3 7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 238
  • Book dimensions: 140 x 210 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania