Buy this product
1500 Lekë

Vepra Letrare ( Published by: Uegen in 2020 )


Ky botim i veprave letrare të autorit poet, dramaturg, patriot dhe veprimtar i Rilindjes Andon Zako Cajupit përfshin disa nga krijimtaritë më të njohura të tij: Baba Tomori, Poezi të ndryshme, Baba Musa lakuriq, Fabulat e La Fontenit, 14 vjeç dhëndër, Pas vdekjes, Publicistikë Epistolari...

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927 48 26 6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 480
  • Book dimensions: 145 x 218 x 40 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania