Buy this product
1500 Lekë

Vepra 5 ( Published by: in )

Author:  Gjergj Fishta

"Drama 1" përfshin shtatë prej dhjetë pjesëve dramatike të autorit: "Juda Makabe", "Jerina", "Shqiptari i qytetnum", "Shqiptarja e qytetnume", "Uliksit", "Ifigjinia" dhe "Hajria" (vepër e papërfunduar).

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 999277097
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 290
  • Book dimensions: 135 x 215 x 30 mm

More About the Author

Gjergj Fishta -

“Fishta asht nji Homer shqiptar. Ai nuk asht vetëm nji poet i madh kombëtar. Ai asht nga ma të mëdhajt në botë. E randsishme asht që ai të njihet prej saj”. - Zef Valentini Gjergj Fishta (Fishtë, 23 tetor 1871 - Shkodër, 30 dhjetor 1940) ishte frat, shkrimtar (poet e prozator), përkthyes, publicist, ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania