Buy this product
600 Lekë

Vepra 2 ( Published by: Toena in 2007 )

Author:  Naim Frashëri

Këtu përfshihen: Vjersha për mësonjëtoret tëpara; Parrajsa dhe Fjala fluturake; Fletore e Bektashinjet; Mësime.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 280
  • Book dimensions: 118 x 199 x 15 mm

More About the Author

Naim Frashëri -

Naim Frashëri lindi më 25 maj 1846 në Frashër të Përmetit dhe vdiq më 20 tetor 1900 në lagjen Erenqoj të Stambollit, ku edhe u varros. Rridhte nga dega e Dakollarëve ose e Dulellarëve e Familjes Frashëri. Eshtrat e tij janë sjellë në Shqipëri në vitin 1937. Ishte poeti më i madh i rilindjes ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania