Buy this product
500 Lekë

Vendi së prapthi ( Published by: Mediaprint in 2021 )

Translator:  Erion Kristo

Dnev ishte një vend ku çdo gjë bëhej së prapthi. Ndërsa të moshuarit shkonin në shkollë dhe fëmijët qeverisnin, mbërriti një konteshë tekanjoze që blinte gjithçka...

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928084736
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 60
  • Book dimensions: 165 x 225 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania