Buy this product
1200 Lekë

Vendi i rrëfenjave Rikthimi i shtriganes ( Published by: Argeta LMG in 2018 )


Bukuroshja e fjetur ishte gati për të thirrur për ndihmë kur një dritë vjollcë ndriçoi gjithë pyllin. Mbretëresha bërtiti dhe ra në tokë, duke mbuluar fytyrën e saj, por drita zgjati vetëm një sekondë. Ajo ndjeu tym dhe u ngrit në këmbë dhe shikoi përreth. I gjithë pylli ishte në flakë dhe çdo pemë ishte kthyer në një rrotë tjerrëse. Tani nuk e kishte dyshime frika më e madhe e mbretërisë ishte e vërtetë. "Shtrigania" Bukuroshja e Fjetur i pëshpëriti vetes. "Ajo është kthyer."

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 192 82 0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 568
  • Book dimensions: 130 x 190 x 45 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania