Buy this product
800 Lekë

Vëllai i vogël ( Published by: Mediaprint in 2021 )


Një vajzë e vogël largohet fshehurazi nga shtëpia kur në jetë vjen vëllai i saj. Ajo është e sigurt se prindërit duan ta zëvendësojnë atë. Është vjeshtë dhe ajri ka nisur të ftohet. Megjithatë, vogëlushja vendos të fshihet tek një pemë e madhe lisi, ku mendon se do të qëndrojë përgjithnjë. Në pemën e lisit, ajo zbulon, që aty lart nuk është vetëm.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928084798
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 0
  • Book dimensions: 235 x 305 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania