Buy this product
600 Lekë

Vals Kohësh me shi ( Published by: in 2020 )


Me kitarën Këngëtojmë unë dhe kitara natën ftohtë, duke bredhur n'kozmos me yje hije nate, si deti kur merr vrull të rrebeluarat dallgë, në pagjumësi u tretëm ndër valët misterioze. Beftas na përshkojnë ethe adresëhumbur, unë ia ledhatoj lotin kitarës ajo mua plagët, duke përshkruar stuhira e moçale kohërash, n'bredhje e kërkojmë njeriun diku në vargje.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9786086621346
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 140 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania